Välkomna på kennelträff Lördagen den 30/5 kl 11,00

tisdag, 12 maj, 2015 Inga kommentarer

Vi hälsar alla Sveagårdare välkomna till Signeröds hundcenter och vi kommer att starta med kaffe och fralla,och sedan blir det ringträning och hanteringsträning( Ni som har utställningskoppel tar med annars har jag några till låns)Därefter bjuds det på soppa och vi vilar oss lite inför eftermiddagens övningar ,som jag gärna låter vara öppet ett tag då jag vill gardera mig för dåligt väder,men vi hoppas på en dag i strålande solsken så klart! Dagen avslutas med kaffe och kaka och troligtvis väldigt trötta hundar. Skulle vara så roligt om så många som möjligt kunde komma, meddela mig gärna genom sms eller mail om hur många ni är som kommer, så att jag vet hur mycket soppa som skall kokas. Hälsningar Tina och Peo 0709 783719 , tinapeo@spray.se Och jag höll på att glömma; En STOR påse med hungodis,ni behöver inte ge hundarna någon frukost på morgonen!

Lämna kommentar