Våra hundar


Vega

Vega, Benzelias Dots in Snowstorm S31600/2008
 
En frisk fläkt som livar upp hela familjen. Vega har en förmåga att koppla av i olika miljöer och lär sig snabbt. Skogen, familjen, flocken, frihet, soffa, mat och knä är det som gäller. Underbara Vega! Så okomplicerad!

Idun

Idun, Benzelias Frost Flower SE15590/2010
 
En glad, framåt och ständigt svansviftande tjej – och en högst älskad familjemedlem. Här är det full kuling, en hund med mycket stor personlighet. Hon har en påhittighet som få, och har på så sätt gett oss många goa skratt med sina glada o roliga upptåg. Vår clown som tar livet med en klackspark. Skall bli fantastiskt roligt att få arbeta o träna tillsammans med henne!

Cento

Korad SUCh Tjh. Marimick's CentoS33879/99
 
Social, älskad och beudrad av alla som kommer i hans väg. Underbart stabilt temperament. Skulle kunna skriva en bok om allt vi upplevt tillsammans. Vår samhörighet är mycket stark ("Mammas pojk"). Cento har ett stort tålamod och hans hundhjärta är av guld!

Svea

SUCh Lp1 Falkentorps Moder Svea
 
Svea blev bara 6 år gammal och lämnade oss i mycket stor sorg. Min Svea hann med att bli svensk utställningschampion, viltspårschampion och bli årets allroundhund 2007. Hon fick också lydnadsdiplom klass 1. En mycket stor personlighet! Svea du var mattes allt...